Plabos adviseert

In de moderne architectuur, maar ook in de renovatie worden steeds hogere eisen aan de plafondsystemen gesteld. Door de toepassing van staal, steen en glas gaat een goede akoestiek verloren. Laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden en materialen.

Gipsplafond

Een gipsplafond geeft een mooie strakke uitstraling en is in elke ruimte goed toepasbaar. De mogelijkheden die een gipsplafond biedt op het gebied van creativiteit zijn oneindig. Of het nou gaat om fraaie rondingen of speelse hoogte verschillen, alles is mogelijk. Waar een wil is, is een weg zeggen we altijd bij Plabos

Systeemplafond

Systeemplafonds zijn tegenwoordig in alle vormen kleuren en variaties te verwerken. Plabos heeft tal van voorbeelden die bij u op locatie geïntegreerd kunnen worden. Laat u informeren op locatie.

Een systeemplafond heeft tal van voordelen ten opzichte van andere plafond-oplossingen. Hierbij is het grootste voordeel toch wel dat je altijd weer boven het plafond kunt om de nodige werkzaamheden aan techniek uit te voeren of om kabels te trekken.

Visueel

Wij monteren de systemen snel verdekt, semi-verdekt of zichtbaar. Met de vele ontwerpmogelijkheden en de juiste akoestische materialen krijgt uw gebouw de juiste sfeer en uitstraling.

Contact

Persoons gegevens
reCAPTCHA is required.