Kantoorinrichting is als een maatpak aan laten meten

Kantoormeubels die als een maatpak aansluiten in uw kantoor, dat vindt u zelden. De maatvoering voor kantoorinrichting is vaak standaard, waardoor u ruimte tekort komt of overhoudt. Hierdoor benut u uw kantoorruimte niet optimaal. Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken door Plabos, past uw meubilair perfect.

Uw wensen zijn onze uitdaging

De inrichting van een kantoor draagt bij aan het werkklimaat, de sfeer en prestaties. Door te kiezen voor de juiste materialen en kleuren en te letten op comfort en ergonomie kan een samenhangend geheel worden gecreëerd, waarbinnen alle medewerkers zich prettig voelen.

Van bureautafel tot verlichting: we zorgen ontzorgen u volledig!

Plabos maakt kantoormeubilair helemaal op maat, met onze jarenlange ervaring profiteert u bewezen kwaliteit en inzicht. U kunt onder andere terecht bij ons voor:

  • bureaus
  • verlichting
  • balies
  • kasten/dressoirs
  • bureaubladen
  • ladeblokken

Dit is een kleine greep uit de kantoormeubels die wij maken. Wij staan voor maatwerk, waardoor bijna alles mogelijk is. Met onze enthousiaste vakwerk personeel realiseren we het voor u.

Hoogwaardige materialen

Uw kantoorinrichting moet bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen. Wij adviseren daarin voor een mooi samenspel kleuren en materialen. Zo ontstaat een rustgevende omgeving waarin u optimaal kunt werken. U kunt kiezen uit zowel standaardmaterialen als bijzondere materialen. We laten u graag de mogelijkheden zien van verschillende materialen. Vraag vrijblijvend informatie aan.