Maatwerk keuken die uw woning of horeca bedrijf afmaken!

De keuken mag gezien worden! Bij Plabos heb je de keuze uit onbeperkt verschillende soorten keukens, wij maken alles op maat en wens. Weet je al wat voor keukenopstelling je wilt? Houd je van een strak design of ben je meer een liefhebber van een klassieke uitstraling? Bij Plabos vind je de complete keuken die je in gedachten had, in de stijl die bij jou past.

Uw wensen zijn onze uitdaging

De inrichting van een keuken draagt bij aan het werkklimaat, en sfeer. Door te kiezen voor de juiste materialen en kleuren en te letten op comfort en ergonomie kan een samenhangend geheel worden gecreëerd, waarbinnen iedereen zich prettig voelen.

Van bureautafel tot verlichting: we zorgen ontzorgen u volledig!

Plabos maakt keukens helemaal op maat, met onze jarenlange ervaring profiteert u bewezen kwaliteit en inzicht. Wij staan voor maatwerk, waardoor bijna alles mogelijk is. Met onze enthousiaste vakwerk personeel realiseren we het voor u.

Hoogwaardige materialen

Uw keuken moet bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen. Wij adviseren daarin voor een mooi samenspel kleuren en materialen. Zo ontstaat een rustgevende omgeving waarin u optimaal kunt koken. U kunt kiezen uit zowel standaardmaterialen als bijzondere materialen. We laten u graag de mogelijkheden zien van verschillende materialen. Vraag vrijblijvend informatie aan.